Wartości odżywcze i właściwości zdrowotne warzyw kapustnych - dietetyk Zuzanna Szypowska w Pytaniu na Śniadanie - Instytut Sanvita

Wartości odżywcze i właściwości zdrowotne warzyw kapustnych – dietetyk Zuzanna Szypowska w Pytaniu na Śniadanie

W ostatnim czasie możecie często usłyszeć naszych specjalistów w programie Pytanie Na Śniadanie, gdzie razem z innymi ekspertami odkrywamy przed Wami niezwykłe właściwości sezonowych produktów spożywczych.

W pierwszym, listopadowym odcinku programu dietetyk Zuzanna Szypowska opowiadała o wartości odżywczej oraz właściwościach zdrowotnych kapusty. Warzywo to, znane od wieków, zasługuje na wyjątkowe miejsce w naszym codziennym, jesiennym menu. Dlaczego ? Zachęcamy do obejrzenia wywiadu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Szybki kontakt!
+
Wyślij!

Nasz Serwis internetowy używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z Serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w Polityce plików cookies. dowiedz się więcej

Cookies – nasz Serwis internetowy wykorzystuje technologię Cookies w celu dostosowania jego funkcjonowania do Twoich indywidualnych potrzeb. Możesz zgodzić się na to, aby wpisane przez Ciebie dane zostały zapamiętane, dzięki czemu będziesz mógł bez powtórnego wpisywania korzystać z nich przy następnych odwiedzinach na stronach internetowych Serwisu. Właściciele innych witryn nie będą mieli dostępu do tych danych. Jeżeli natomiast nie zgadzasz się na personalizowanie Serwisu, proponujemy wyłączenie obsługi Cookies w opcjach przeglądarki internetowej.

Zamknij