Nowe 35. wydanie magazynu Współczesna Dietetyka - Instytut Sanvita

Nowe 35. wydanie magazynu Współczesna Dietetyka

| Kategoria: Newsy |

Napisane przez

 
Od dzisiaj w sprzedaży nowe 35. wydanie magazynu Współczesna Dietetyka!
 
Tematem przewodnim numeru są zaburzenia odżywiania, które z roku na rok stają się coraz bardziej powszechne. Izolacja społeczna w trakcie pandemii miała duży wpływ na psychikę, zwłaszcza dzieci. Nie można pomijać tego tematu, dlatego zachęcamy do zapoznania się z magazynem.
 
Znajdziecie też wiele innych ciekawych artykułów, między innymi:
Wygraj zdrowie! – gamifikacja w gabinecie dietetyka
– Modyfikacje dietetyczne w Hashimoto
– Ziarno pełne zdrowia – dlaczego warto włączyć produkty pełnoziarniste do diety?
– Żywienie chorych na nowotwory żołądka
– Insulinooporność – czy istnieje idealny model żywieniowy?
– Sport a dieta bez mięsa
 
I wiele innych! W ciepłe, długie wieczory serdecznie zapraszamy do lektury nowego 35. numeru magazynu Współczesna Dietetyka!
 
Redaktor prowadząca i dietetyk kliniczny Instytutu Sanvita Sylwia Leszczyńska

Szybki kontakt!
+
Wyślij!

Nasz Serwis internetowy używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z Serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w Polityce plików cookies. dowiedz się więcej

Cookies – nasz Serwis internetowy wykorzystuje technologię Cookies w celu dostosowania jego funkcjonowania do Twoich indywidualnych potrzeb. Możesz zgodzić się na to, aby wpisane przez Ciebie dane zostały zapamiętane, dzięki czemu będziesz mógł bez powtórnego wpisywania korzystać z nich przy następnych odwiedzinach na stronach internetowych Serwisu. Właściciele innych witryn nie będą mieli dostępu do tych danych. Jeżeli natomiast nie zgadzasz się na personalizowanie Serwisu, proponujemy wyłączenie obsługi Cookies w opcjach przeglądarki internetowej.

Zamknij