Numer dwudziesty czwarty "Współczesna dietetyka" - Instytut Sanvita

Sanvita Logo


Informacja oraz rezerwacja telefoniczna +48 535 300 340
Wyślij SMS o treści "wizyta" - oddzwonimy!

Numer dwudziesty czwarty „Współczesna dietetyka”

| Kategoria: Newsy |

Napisane przez

Zachęcamy wszystkich dietetyków oraz specjalistów żywienia do zapoznania się z najnowszym, 24 numerem magazynu Współczesna Dietetyka ?
Będziecie mogli zapoznać się w nim z artykułami specjalistów Instytutu SANVITA:

? Skrobia oporna- dlaczego warto spożywać zimne ziemniaki? | Kinga Falkiewicz

? Sen jako istotny element stylu życia w prewencji otyłości i innych chorób cywilizacyjnych | Klaudia Wiśniewska

…oraz z wieloma innymi tematami ze świata dietetyki np.:

 

?Żywienie niemowląt i małych dzieci z wykorzystaniem karmienia terapeutycznego – Human Touch

?Diety eliminacyjne w leczeniu alergii pokarmowych

?Rola kapsaicyny w prewencji i leczeniu chorób nowotworowych

 

Zapraszamy do lektury ??

Redaktor prowadzący
Sylwia Leszczyńska

Współczesna Dietetyka 
www.wspolczesnadietetyka.pl

 

Szybki kontakt!
+
Wyślij!

Sanvita Logo


Informacja oraz rezerwacja telefoniczna +48 535 300 340
Wyślij SMS o treści "wizyta" - oddzwonimy!

Nasz Serwis internetowy używa plików cookies do prawidłowego działania strony. Korzystanie z Serwisu bez zmiany ustawień dla plików cookies oznacza, że będą one zapisywane w pamięci urządzenia. Ustawienia te można zmieniać w przeglądarce internetowej. Więcej informacji udostępniamy w Polityce plików cookies. dowiedz się więcej

Cookies – nasz Serwis internetowy wykorzystuje technologię Cookies w celu dostosowania jego funkcjonowania do Twoich indywidualnych potrzeb. Możesz zgodzić się na to, aby wpisane przez Ciebie dane zostały zapamiętane, dzięki czemu będziesz mógł bez powtórnego wpisywania korzystać z nich przy następnych odwiedzinach na stronach internetowych Serwisu. Właściciele innych witryn nie będą mieli dostępu do tych danych. Jeżeli natomiast nie zgadzasz się na personalizowanie Serwisu, proponujemy wyłączenie obsługi Cookies w opcjach przeglądarki internetowej.

Zamknij